Învățarea cu SpuQ a tablelor înmulțirii

Aplicația pentru tabla înmulțirii, învață tabla înmulțirii

Această aplicație se bazează pe ceea ce am învățat pe acest site. Exercițiile sunt asemănătoare și oferă o metodă inovatoare de învățare a tablelor înmulțirii. Cu această aplicație, îți este ușor să-ți urmărești progresul. Ea te va ajuta mult la învățarea tablelor înmulțirii.

- Planul în 5 pași
- Tipuri diferite de exerciții, Test de viteză
- Câștigi medalii și diplome
- Păstrezi evidența propriului tău progres

Descarcă acum gratuit!

Descarcă acum gratuit! ios Descarcă acum gratuit! Android


Aplicație înmulțire - exemplul 1Aplicație înmulțire - exemplul 2Aplicație înmulțire - exemplul 3

Aplicația de exerciții cu tabla înmulțirii pentru iPhone. iPad și Android este destinată acelora care vor să învețe așa cum trebuie tabla înmulțirii. Poți exersa tabla înmulțirii într-o multitudine de moduri. De asemenea, poți câștiga diferite trepte de diplome pentru tabla înmulțirii. Această aplicație de exerciții cu tabla înmulțirii chiar te va ajuta să progresezi. Avantajul Aplicației de exerciții cu tabla înmulțirii este acela că poți salva punctele pe care le câștigi, astfel încât îți poți monitoriza evoluția.

Cum funcționează?

Această aplicație de învățare a tablelor înmulțirii oferă modalități diferite de exersare: metoda de învățare în 5 pași, diplome, testele de viteză și provocarea 1 la 1. La fiecare exercițiu, poți câștiga stele. Stelele sunt vizibile în meniu, așa că este ușor să-ți urmărești progresul.

Metoda de învățare în 5 pași a tablei înmulțirii este o modalitate structurată de învățare. Vom începe cu noțiunile de bază. Pentru început, va trebui să citești cu atenție tabla înmulțirii. Apoi, primești exerciții ușoare, iar la sfârșit trebuie să rezolvi testul final pentru a primi o diplomă.

Învață tablele înmulțirii cu SpuQ, mascota noastră.

Această aplicație educativă este în întregime în limba românesc.

Reclamă:
pin it