Aplicația pentru tabla înmulțirii

pin it

Aplicația pentru tabla înmulțirii, învață tabla înmulțirii

Aplicația de exerciții cu tabla înmulțirii pentru iPhone. iPad și Android este destinată acelora care vor să învețe așa cum trebuie tabla înmulțirii. Poți exersa tabla înmulțirii într-o multitudine de moduri. De asemenea, poți câștiga diferite trepte de diplome pentru tabla înmulțirii. Această aplicație de exerciții cu tabla înmulțirii chiar te va ajuta să progresezi. Avantajul Aplicației de exerciții cu tabla înmulțirii este acela că poți salva punctele pe care le câștigi, astfel încât îți poți monitoriza evoluția.

- Fără publicitate - 3 tipuri diferite de exerciții - Câștigi medalii și diplome - Păstrezi evidența propriului tău progres

Descarcă acum

Descarcă acum ios Descarcă acum Android


Aplicație înmulțire - exemplul 1Aplicație înmulțire - exemplul 2Aplicație înmulțire - exemplul 3

poți câștiga 36 de medalii și 4 diplome. La fiecare tablă a înmulțirii, poți câștiga 3 medalii. O medalie pentru tabla înmulțirii una după alta, o medalie pentru testul cu variante multiple de răspuns și una pentru testul cu întrebări deschise. La testul „una după alta”, primești 10 întrebări consecutive. Dacă greșești, poți vizualiza răspunsul corect dând click pe caseta roșie. Pentru testul cu variante multiple, primești 10 întrebări care nu sunt la rând din fiecare tablă înmulțirii. La fiecare întrebare ai 4 variante de răspuns și trebuie să o alegi pe cea corectă. Pentru întrebările deschise, va trebui, de asemenea, să răspunzi la 10 întrebări care nu sunt aranjate în ordine. Trebuie să alegi toate răspunsurile corecte ca să obții o medalie de aur. Dacă greșești 1 sau 2 întrebări, vei primi medalia de argint, iar dacă greșești 3 sau 4 întrebări, primești medalia de bronz.

Sunt 4 tipuri de diplome pentru tabla înmulțirii. Mini-diploma, atunci când știi tabla înmulțirii cu 1, 2 și cu 10. Toate conțin 25 de întrebări deschise și trebuie să răspunzi la toate corect. Diploma mică demonstrează că știi bine variantele de tabla înmulțirii cu 1, 2, 3, 4, 5 și 10. Toate conțin 40 de întrebări și, din nou, la toate trebuie să răspunzi corect. Diploma specială este pentru variantele de tabla înmulțirii mai complicate: cu 6, cu 7, cu 8 și cu 9. Ca să o obții, trebuie să răspunzi corect la toate cele 35 de întrebări. Diploma mare este pentru toate variantele de tabla înmulțirii. Ca să o obții, trebuie să răspunzi corect la nu mai puțin de 60 de întrebări.