Declarația de limitare a răspunderii

Declarația de limitare a răspunderii și de confidențialitate - viziune generală

Tablainmultirii.ro este un site web creat să ajute la învățarea și exersarea tablelor înmulțirii. Tablainmultirii.ro nu este responsabil sub nicio formă pentru pagubele directe sau indirecte cauzate de informațiile conținute în acest site web, fie că sunt sau nu furnizate de terți, sau de conținutul mesajelor transmise prin e-mail. Editorii tablainmultirii.ro nu pot fi trași la răspundere în niciun mod și sub nicio formă pentru funcționarea necorespunzătoare a serviciilor care sunt oferite.

Confidențialitatea autentificării

Pentru salvarea rezultatelor pe tablainmultirii.ro, trebuie să creezi un cont. Site-ul poate fi folosit și fără cont, dar rezultatele nu vor fi salvate. Poți să intri în cont și să vezi medaliile câștigate și diplomele obținute. Ți se va cere adresa de email a părintelui sau a profesorului. Adresa de email va fi folosită doar pentru trimiterea parolei, în cazul în care ai uitat-o. Nu ești obligat să ne dai o adresă de email, dar fără ea nu putem să-ți trimitem parola, dacă ai uitat-o.

Protecția datelor de autentificare

Tablainmultirii.rofolosește în mod constant măsuri tehnice și organizaționale adecvate atunci când procesează informațiile, ținând cont de starea tehnologiei, cu scopul de a preveni accesarea neautorizată, alterarea, dezvăluirea sau pierderea datelor. Rezultatele obținute sunt vizibile doar părinților și copiilor. Nu dezvăluim informații personale unor organizații externe sau altor companii. Dacă ai întrebări despre modul în care folosim informațiile tale, te rugăm să ne trimiți un mesaj prin intermediul formularului de contact.

Declarația de confidențialitate

Toți cei care fac publicitate pe tablainmultirii.ro și partenerii tablainmultirii.ro pot folosi cookie-uri pentru a îmbunătăți calitatea propriilor campaniilor publicitare. Aceste cookie-uri le permit să țină evidența site-urilor pe care își fac publicitate, pe care le vizitezi. Descărcarea de conținut de pe acest site se face pe răspunderea ta. Pagubele cauzate de utilizarea, descărcarea, comutarea pe și/sau instalarea nu pot fi recuperate de la noi. Tablainmultirii.ro își rezervă dreptul de a modifica această declarație de confidențialitate. Orice modificare se va publica pe această pagină. Legea privind dezvoltările în mediul internet și de aplicații este în continuă modificare și, de aceea, nu este întotdeauna foarte clar ce anume este și nu este permis, lăsându-se mereu loc de interpretare. De aceea, este posibil ca, în ciuda grijii pe care o acordăm și a onorabilelor noastre intenții, deținătorii de drepturi de autor pot considera că i-au fost lezate interesele. Într-o asemenea situație, vă rugăm să ne contactați, răspunzând în scris pe formularul nostru de contact.