Diplomă pentru tabla înmulțirii

Diplomă pentru tabla înmulțirii

Ce diplomă vrei să obții?


Reclamă:

Învață și celelalte table ale înmulțirii:

Ia-ți diploma pentru tabla înmulțirii

Selectează diploma pe care vrei să o obții. Diploma mică - obținută dacă răspunzi corect la toate cele 30 de întrebări. Diploma mică demonstrează faptul că știi tabla înmulțirii cu 1,2,3,4,5 și 10. De regulă, vei studia aceste table ale înmulțirii în clasa a doua.

Ca să obții diploma mare, trebuie să răspunzi corect la toate cele 40 de întrebări, care includ toate variantele de tabla înmulțirii, de la 1 la 10. Acestea sunt variantele de tabla înmulțirii pe care, de regulă, le vei studia în clasa a treia. Ai la dispoziție 7 secunde pentru a răspunde la fiecare întrebare. Nu este ușor să obții diploma pentru tabla înmulțirii, deoarece trebuie să răspunzi corect la toate întrebările. Când ai terminat și ai răspuns corect la toate întrebările, o să îți vezi diploma pe ecran și vei putea s-o tipărești sau să o redirecționezi prietenilor tăi. Trece-ți numele mic, astfel încât să știm ce nume să îți apară pe diplomă. Pentru fiecare întrebare la care răspunzi corect, va apărea pe ecran o imagine amuzantă cu personaje din curtea unei gospodării.

La final vei putea să îți verifici greșelile. Citește-le bine de tot și încearcă din nou, sau exersează folosind una din celelalte metode descrise pe acest site. Asemănător testului de viteză, vei primi 10 secunde pentru fiecare întrebare și poți alege variantele de tabla înmulțirii pe care vrei să le exersezi. Cu cât răspunzi mai repede, cu atât câștigi mai multe puncte. O altă modalitate foarte bună de a exersa o reprezintă fișele de lucru. Tipărește-le și nu te grăbi apoi să rezolvi exercițiile.
De asemenea, poți face testul pe o tabletă sau pe telefonul mobil.

pin it