Bine ați venit pe Timestables.com

Timestables.com este un site educațional independent și gratuit pentru copii, cadre didactice și părinți.

“Copiii învață mai bine atunci când se distrează. De asemenea, ei învață mai bine atunci când pot exersa noile cunoștințe dobândite. Timestables.com face posibil acest lucru, la școală sau acasă.”

Timestables.com oferă copiilor oportunitatea de a învăța online, prin intermediul unor jocuri și activități sigure, amuzante și provocatoare.

“Dispunem de resurse educaționale online extraordinare pentru învățarea tablelor înmulțirii. Acest site poate fi utilizat gratuit, deoarece noi credem că învățarea trebuie să fie disponibilă oricui, fără costuri.

“Cunoașterea tablelor înmulțirii reprezintă una dintre aptitudinile de bază pentru aritmetica și matematica din clasele mari, acesta fiind motivul pentru care este important să învățăm tablele înmulțirii.

“Lucrăm împreună cu profesori, părinți, specialiști în educația matematică și profesioniști în domeniul învățării online, pentru a crea cele mai bune materiale educaționale și pentru a vă oferi dvs. și elevilor dvs. un acces sigur la resurse de predare și învățare gratuite și de înaltă calitate.

“Timestables.com face parte din BVK Productions, o companie de educație digitală care își propune să creeze un mod distractiv și eficient de exersare a matematicii. BVK Productions a fost fondată de doi frați (Ruben & Daniel) în 2005, cu scopul de a crea un conținut de calitate, care să fie distractiv și folositor.

“Timestables.com este susținut de agenți publicitari responsabili, astfel încât să le putem oferi copiilor un conținut educațional excelent, fără costuri din partea școlilor sau părinților.

“Vă rugăm să folosiți formularul de contact dacă aveți întrebări, comentarii sau solicitări.