Despre tablainmultirii.ro

Am observat că exersarea în mediul online a devenit din ce în ce mai populară, îndeosebi exersarea tablelor înmulțirii. De aceea, am lansat tablainmultirii.ro. Tabla înmulțirii reprezintă una din competențele de calcul matematic de bază necesare în ultimii ani ai învățământului primar, dar și pentru matematica din gimnaziu și anii școlari ulteriori, astfel încât învățarea tablei înmulțirii este ceva ce va trebui să facem mereu.

Scopul tablainmultirii.ro este acela de a face tabla înmulțirii mult mai ușor de învățat și mai amuzantă. Putem oferi diferite tipuri de exerciții, cum ar fi sub forma foilor de lucru, a exersării tablelor înmulțirii una după alta și a jocurilor. De asemenea, am dezvoltat teste speciale pentru site-ul web. Testul de viteză și testul în urma căruia se obțin diplomele pentru tabla înmulțirii. Ambele sunt compatibile cu tablete, calculatoare și telefoane mobile. La aceste teste, trebuie să dai un răspuns într-un anumit timp. Pentru fiecare răspuns corect, va apărea un animal de fermă simpatic. La finalul testelor pentru obținerea diplomei pentru tabla înmulțirii, dacă ai răspuns corect la toate întrebările, poți tipări o diplomă autentică pentru cunoașterea tablei înmulțirii.

Dacă ai întrebări, comentarii sau sfaturi, te rugăm să ne informezi cu ajutorul formularului de contact. Echipa tablainmultirii.ro.