Jocuri cu tabla înmulțirii


Test de viteză și diplomă pentru tabla înmulțirii.:
Test de viteză Diplomă 100 de secunde Test de 1 minut

Joacă și învață

Aici poți învăța tabla înmulțirii într-un mod interactiv. Exersarea tablelor înmulțirii este mai distractivă prin intermediul unui joc. Aceste jocuri reprezintă o alternativă la testul de viteză, la diplome și la exercițiile de la școală, având un efect de consolidare a învățării.

Cu ajutorul acestor jocuri educative, poți face niște exerciții suplimentare pentru a învăța mai bine toate tablele înmulțirii. Aceste jocuri gratuite au ca scop învățarea tablelor înmulțirii de la școala primară. Astfel, poți încerca jocuri bazate pe tabla înmulțirii cu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 și 12. Aceste jocuri matematice pentru copii fac învățarea tablei înmulțirii mult mai plăcută și mai interactivă. Accentul se pune nu numai pe exersare, ci și pe joacă. Avantajul este că înveți în timp ce te joci. Tablele înmulțirii pot fi foarte bine reținute dacă sunt repetate frecvent. Vă recomandăm să exersați 10 minute pe zi, pentru a obține cele mai bune rezultate prin intermediul repetiției. Acest lucru îmbunătățește cunoștințele aritmetice despre înmulțire ale copiilor. Aceste exerciții îi vor sprijini pe elevii din clasele primare, cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Așa că nu ezitați să încercați jocurile noastre pentru copii centrate pe tabla înmulțirii.

Aceste jocuri aritmetice ajută la învățarea tablelor înmulțirii. Acestea sunt o completare ideală a lecțiilor de la școala primară și reprezintă o bază bună pentru temele de matematică de la școala generală. Exersând corect și în mod regulat, îți poți surprinde profesorii cu răspunsuri corecte!

Jocurile de matematică disponibile acum sunt, printre altele, ”Pisica Înmulțirilor” și ”Repetarea Înmulțirii”. În jocul cu pisica, obiectivul tău este să colecționezi jucării și diverse obiecte pentru pisică. Poți face asta sărind pe platformele corecte, dar va trebui să calculezi înmulțirea pentru a găsi platforma potrivită.

În jocul de repetare a înmulțirii, încearcă să-ți amintești înmulțirile și răspunsurile lor. Poți juca una sau mai multe table ale înmulțirii deodată. De asemenea, poți juca 1 la 1. În acest fel, poți provoca la joc un coleg, un prieten sau chiar un profesor.


pin it