Fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 1


Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Fișe de lucru gratuite, cu tabla înmulțirii cu 1

Aici puteți găsi diferite fișe de lucru gratuite, cu tabla înmulțirii cu 1, care au exerciții distractive. Diversele exerciții au fost create pentru elevi, cu scopul de a exersa și a memora tablele înmulțirii. Exercițiile pe care le pot face elevii sunt: să tragă linii pentru realizarea corespondenței între întrebare și răspunsul corect sau să răspundă la întrebări amestecate. Pe lângă exercițiile online, este indicat ca elevii să calculeze și pe hârtie.

În general vorbind, elevii încep să învețe tabla înmulțirii cu 1 în clasă, lucru care se poate face ușor, folosind planul în 5 pași și având ca suport fișele de lucru. În mod normal, după ce învață tabla înmulțirii cu 1, elevii trec apoi la tabla înmulțirii cu 2. Dacă învățați această tablă a înmulțirii în ordinea numerelor, veți sări treptat cu 1 unitate. Aceste fișe de lucru sunt potrivite în special pentru clasele a 2a și a 3a.

Tablele înmulțirii reprezintă baza unor calcule mai elaborate și a înțelegerii matematicii în general. Exercițiile oferite aici sunt potrivite pentru învățarea matematicii predate în școala primară. Aceste fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 1, care pot fi tipărite sau descărcate în format PDF, sunt potrivite în special elevilor din școala primară. De asemenea, puteți crea singuri fișe de lucru cu înmulțiri, folosind generatorul de fișe de lucru. Aceste fișe de lucru sunt generate la întâmplare și, prin urmare, oferă un număr nelimitat de exerciții care pot fi lucrate în clasă sau acasă.

Reclamă:
pin it