Fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 10


Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Fișe de lucru gratuite, cu tabla înmulțirii cu 10

Tabla înmulțirii cu 10 este una din primele table ale înmulțirii învățate de elevi. Bineînțeles, avem excelente fișe de lucru gratuite, disponibile pentru tabla înmulțirii cu 10. Pentru mulți profesori, aceste fișe de lucru fac parte din planurile lor de lecții. Desigur, puteți să le tipăriți și să le luați acasă și să vă pregătiți pentru lecțiile de matematică viitoare.

Răspunsurile la tabla înmulțirii cu 10 sunt relativ ușoare. Trebuie doar să adăugați un 0 și veți avea răspunsul. De exemplu, 4 x 10 = 40. Aveți un 4, căruia îi adăugați pur și simplu un 0 pentru a afla răspunsul: 40. Același lucru se aplică, de exemplu, și la 7 x 10 = 70. Aveți un 7, căruia îi adăugați pur și simplu un 0 pentru a afla răspunsul.

Tablele înmulțirii reprezintă baza unor calcule mai elaborate și a înțelegerii matematicii în general. Exercițiile oferite aici sunt potrivite pentru învățarea matematicii predate în școala primară. Aceste fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 1, care pot fi tipărite sau descărcate în format PDF, sunt potrivite în special elevilor din școala primară. De asemenea, puteți crea singuri fișe de lucru cu înmulțiri, folosind generatorul de fișe de lucru. Aceste fișe de lucru sunt generate la întâmplare și, prin urmare, oferă un număr nelimitat de exerciții care pot fi lucrate în clasă sau acasă.

Reclamă:
pin it