Fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 11


Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Fișe de lucru gratuite, cu tabla înmulțirii cu 11

Dați clic pe aceste fișe de lucru pentru a le vedea și a le tipări. Fișele de lucru gratuite, cu tabla înmulțirii cu 11, oferă mai multe exerciții. De exemplu, există fișe de lucru cu 3 exerciții diferite care conțin 60 de întrebări amestecate. Folosind aceste exerciții, puteți exersa și repeta tabla înmulțirii în mai multe feluri.

Aceste fișe sunt un mod excelent de a exersa tabla înmulțirii cu 11. Din fericire, la tabla înmulțirii cu 11, există un șablon care se aplică peste tot. De exemplu, plasați toate înmulțirile una sub alta și-l veți observa imediat. 1 x 11 = 11, 2 x 11 = 22, 3 x 11 = 33, 4 x 11 = 44. Ați observat ceva? Dacă înmulțirea este x 2, atunci răspunsul este 22, deci 2 scris de două ori. La fel, dacă înmulțirea este x 3, atunci răspunsul este 33, deci 3 scris de două ori. Asta pentru că 3 x 11 se poate divide ca 3 x 10 + 3 x 1, ceea ce înseamnă 30 + 3 = 33. Totuși, observați că 10 x 11 este diferit; aici, răspunsul este 110. Succes!

Tablele înmulțirii reprezintă baza unor calcule mai elaborate și a înțelegerii matematicii în general. Exercițiile oferite aici sunt potrivite pentru învățarea matematicii predate în școala primară. Aceste fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 1, care pot fi tipărite sau descărcate în format PDF, sunt potrivite în special elevilor din școala primară. De asemenea, puteți crea singuri fișe de lucru cu înmulțiri, folosind generatorul de fișe de lucru. Aceste fișe de lucru sunt generate la întâmplare și, prin urmare, oferă un număr nelimitat de exerciții care pot fi lucrate în clasă sau acasă.

Reclamă:
pin it