Fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 12


Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Fișe de lucru gratuite, cu tabla înmulțirii cu 12

Tabla înmulțirii cu 12 este de regulă ultima tablă a înmulțirii pe care o învață elevii. Unele școli merg doar până la tabla înmulțirii cu 10. Totuși, este util să exersați și tablele înmulțirii cu 11 și cu 12. Este mai ales util să exersați tabla înmulțirii cu 12, care de obicei apare în multe probleme de matematică și chiar în viața de zi cu zi. În plus, atunci când se trece dincolo de tabla înmulțirii cu 10, vor apărea modele interesante, care vor oferi elevilor încredere să rezolve unele probleme mai complexe în viitor. Aceste fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 12 vă oferă un instrument excelent de exersare și memorare a tablelor înmulțirii.

Tabla înmulțirii cu 12 este probabil cel mai greu de memorat. Cu toate acestea, există câteva trucuri care vă ajută să o învățați mai repede. Să aruncăm o privire peste câteva înmulțiri. 1 x 12 = 12, ceea ce înseamnă 1 x 10 + 1 x 2 = 10 + 2 = 12. Acum a 2a. 2 x 12 = …., ceea ce înseamnă 2 x 10 + 2 x 2 = 20 + 4 = 24. Acum să mergem ceva mai departe și să analizăm 9 x 12, 9 x 10 + 9 x 2 = 90 + 18 = 108. Această metodă este o cale excelentă de a exersa tabla înmulțirii cu 12, dacă nu ați memorat-o încă. Este important să exersați și să repetați în mod regulat tablele înmulțirii. Vă recomandăm cel puțin 10 minute, chiar 15 minute pentru cele mai bune rezultate.

Tablele înmulțirii reprezintă baza unor calcule mai elaborate și a înțelegerii matematicii în general. Exercițiile oferite aici sunt potrivite pentru învățarea matematicii predate în școala primară. Aceste fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 1, care pot fi tipărite sau descărcate în format PDF, sunt potrivite în special elevilor din școala primară. De asemenea, puteți crea singuri fișe de lucru cu înmulțiri, folosind generatorul de fișe de lucru. Aceste fișe de lucru sunt generate la întâmplare și, prin urmare, oferă un număr nelimitat de exerciții care pot fi lucrate în clasă sau acasă.

Reclamă:
pin it