Fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 2


Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Fișe de lucru gratuite, cu tabla înmulțirii cu 2

Tipăriți sau descărcați fișe de lucru gratuite, cu tabla înmulțirii cu 2. Acestea au fost special create pentru elevii din școala primară, cu scopul de a exersa și a memora tablele înmulțirii. Aceste fișe de lucru fac parte din planurile de lecții ale multor profesori. În același timp, aceste fișe de lucru la matematică pentru copii sunt utile și acasă, pentru a exersa sau pentru a repeta atunci când este nevoie de mai mult ajutor.

Tabla înmulțirii cu 2 este a 2a tablă a înmulțirii pe care o veți învăța, după tabla înmulțirii cu 1. După tabla înmulțirii cu 2, veți trece adesea la tabla înmulțirii cu 10 sau la tabla înmulțirii cu 5. Dacă exersați tabla înmulțirii cu 2 în ordinea numerelor, veți sări treptat cu câte 2 unități: 2, 4, 6, 8, 10 etc. Trucul este să omiteți un număr de fiecare dată. Acest lucru vă poate ajuta să țineți minte răspunsurile sau să verificați repede dacă ați răspuns corect.

Tablele înmulțirii reprezintă baza unor calcule mai elaborate și a înțelegerii matematicii în general. Exercițiile oferite aici sunt potrivite pentru învățarea matematicii predate în școala primară. Aceste fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 1, care pot fi tipărite sau descărcate în format PDF, sunt potrivite în special elevilor din școala primară. De asemenea, puteți crea singuri fișe de lucru cu înmulțiri, folosind generatorul de fișe de lucru. Aceste fișe de lucru sunt generate la întâmplare și, prin urmare, oferă un număr nelimitat de exerciții care pot fi lucrate în clasă sau acasă.

Reclamă:
pin it