Fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 3


Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Fișe de lucru gratuite, cu tabla înmulțirii cu 3

Această pagină conține mai multe fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 3, utile și gratuite, care pot fi tipărite sau descărcate. Aceste fișe de lucru au fost create de profesori și sunt potrivite elevilor din școala primară. Fișele de lucru la matematică, printabile și în format pdf, sunt potrivite în special elevilor de clasa a 2-a și a 3-a. Acestea includ trei exerciții diferite sau 60 de întrebări amestecate, permițând repetarea rapidă și frecventă a întrebărilor.

Elevii încep adesea să învețe tabla înmulțirii cu 3 după tablele înmulțirii cu 1, 2, 5 și 10. Acest lucru înseamnă că veți fi deja familiarizați cu câte ceva din tabla înmulțirii cu 3. De exemplu, 1 x 3 = 3, 2 x 3 = 6, 5 x 3 = 15 și 10 x 3 = 30. Cu alte cuvinte, ați învățat deja pe jumătate tabla înmulțirii cu 3. Dacă învățați această tablă a înmulțirii în ordinea numerelor, veți sări treptat cu câte 3 unități: 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21 etc.

Tablele înmulțirii reprezintă baza unor calcule mai elaborate și a înțelegerii matematicii în general. Exercițiile oferite aici sunt potrivite pentru învățarea matematicii predate în școala primară. Aceste fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 1, care pot fi tipărite sau descărcate în format PDF, sunt potrivite în special elevilor din școala primară. De asemenea, puteți crea singuri fișe de lucru cu înmulțiri, folosind generatorul de fișe de lucru. Aceste fișe de lucru sunt generate la întâmplare și, prin urmare, oferă un număr nelimitat de exerciții care pot fi lucrate în clasă sau acasă.

Reclamă:
pin it