Fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 4


Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Fișe de lucru gratuite, cu tabla înmulțirii cu 4

Dacă doriți să exersați tabla înmulțirii cu 4 sau căutați exerciții care să se repete, sunteți în locul potrivit. Fișele de lucru gratuite, cu tabla înmulțirii cu 4, vă oferă material pentru lecții de calitate. Puteți să le folosiți pentru a exersa fie la școală, fie acasă.

Din păcate, tabla înmulțirii cu 4 nu are niciun instrument mnemonic care să vă ajute. Cu toate acestea, ceea ce permite exersarea cu ușurință a tablei înmulțirii cu 4 este faptul că elevii încep adesea să o învețe după tablele înmulțirii cu 1, 2, 3 și 10. În acest caz, sunteți deja pe jumătate familiarizați cu tabla înmulțirii cu 4. De exemplu, 1 x 4 = 4, 2 x 4 = 8, 3 x 4 = 12, 5 x 4 = 20 și 10 x 4 = 40. Acest lucru reprezintă un excelent mod de a începe. Folosind exercițiile din fișele de lucru, restul calculelor pot fi învățate rapid.

Tablele înmulțirii reprezintă baza unor calcule mai elaborate și a înțelegerii matematicii în general. Exercițiile oferite aici sunt potrivite pentru învățarea matematicii predate în școala primară. Aceste fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 1, care pot fi tipărite sau descărcate în format PDF, sunt potrivite în special elevilor din școala primară. De asemenea, puteți crea singuri fișe de lucru cu înmulțiri, folosind generatorul de fișe de lucru. Aceste fișe de lucru sunt generate la întâmplare și, prin urmare, oferă un număr nelimitat de exerciții care pot fi lucrate în clasă sau acasă.

Reclamă:
pin it