Fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 5


Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Fișe de lucru gratuite, cu tabla înmulțirii cu 5

Dați clic pe una dintre aceste fișe de lucru, pentru a o vedea sau a o tipări. Tabla înmulțirii cu 5 oferă exerciții variate. De exemplu, puteți căuta blocuri și le puteți colora cu numerele care fac parte din tabla înmulțirii cu 5. Alternativ, puteți trage linii între întrebări și răspunsurile corecte. Exercițiile din fișele de lucru vă vor pregăti pentru orice problemă de matematică viitoare.

Tabla înmulțirii cu 5 este de obicei a 4a tablă a înmulțirii pe care o învață elevii. Ea urmează tablelor înmulțirii cu 1, 2 și 10. Tabla înmulțirii cu 5 poate fi ușor reținută, adunând 5 de fiecare dată. Rezultatele se termină de fiecare dată în 5 sau 0. Mai mult decât atât, atunci când parcurgeți numerele în ordine, veți sări treptat cu câte 5 unități. Rezultatele vor arăta după cum urmează: 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 etc. Acest lucru vă va ajuta să vă amintiți răspunsurile și veți putea verifica dacă calculele dvs. sunt corecte.

Tablele înmulțirii reprezintă baza unor calcule mai elaborate și a înțelegerii matematicii în general. Exercițiile oferite aici sunt potrivite pentru învățarea matematicii predate în școala primară. Aceste fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 1, care pot fi tipărite sau descărcate în format PDF, sunt potrivite în special elevilor din școala primară. De asemenea, puteți crea singuri fișe de lucru cu înmulțiri, folosind generatorul de fișe de lucru. Aceste fișe de lucru sunt generate la întâmplare și, prin urmare, oferă un număr nelimitat de exerciții care pot fi lucrate în clasă sau acasă.

Reclamă:
pin it