Fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 8


Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Vizualizează fișa de lucru

Fișe de lucru gratuite, cu tabla înmulțirii cu 8

Vreți să exersați tabla înmulțirii cu 8? Această pagină conține diverse fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 8, pe care le puteți tipări gratuit. Dați clic pe fișele de exerciții, pentru a le vedea în detaliu și a le tipări. Aceste fișe de lucru oferă multe moduri diferite de învățare și repetare a tablelor înmulțirii.

Încă o dată, pentru tabla înmulțirii cu 8, puteți folosi tablele înmulțirii pe care le-ați învățat înainte. Această tablă a înmulțirii va fi ultima pe care o veți învăța. Acest lucru înseamnă că mai sunt doar câteva calcule pe care nu le știți încă. În orice caz, una dintre cele mai dificile înmulțiri este 8 x 7 = 56, așadar fiți ceva mai atenți la ea și rețineți-o din start! Când învățați tablele înmulțirii pe de rost, este important să vă amintiți înmulțirile complete și nu doar răspunsurile. Dacă exersați tablele înmulțirii cu voce tare, spuneți întotdeauna 1 x 8 = 8, 2 x 8 = 16 etc. și nu doar 8, 16, 24 etc. Repetând tablele înmulțirii cu voce tare, le veți memora mult mai rapid. Acest lucru vă permite și să inversați numerele unei înmulțiri, lucru care vă ajută să rețineți și alte table ale înmulțirii.

Tablele înmulțirii reprezintă baza unor calcule mai elaborate și a înțelegerii matematicii în general. Exercițiile oferite aici sunt potrivite pentru învățarea matematicii predate în școala primară. Aceste fișe de lucru cu tabla înmulțirii cu 1, care pot fi tipărite sau descărcate în format PDF, sunt potrivite în special elevilor din școala primară. De asemenea, puteți crea singuri fișe de lucru cu înmulțiri, folosind generatorul de fișe de lucru. Aceste fișe de lucru sunt generate la întâmplare și, prin urmare, oferă un număr nelimitat de exerciții care pot fi lucrate în clasă sau acasă.

Reclamă:
pin it