Planul în 5 pași

Tabla înmulțirii cu 11

  • 11 x 1 = 11
  • 11 x 2 = 22
  • 11 x 3 = 33
  • 11 x 4 = 44
  • 11 x 5 = 55
  • 11 x 6 = 66
  • 11 x 7 = 77
  • 11 x 8 = 88
  • 11 x 9 = 99
  • 11 x 10 = 110

Pasul 1a: Studiază, citește cu voce tare și repetă.

În pasul 1a, te vei familiariza cu tabla înmulțirii, așa că studiază, citește cu voce tare și repetă. Dacă ai învățat-o, este timpul să-ți testezi cunoștințele la pasul 1b.


Pasul 1b: Una după alta

Completează cu răspunsurile tale. Imediat ce ai introdus toate răspunsurile, dă click pe „Verifică” pentru a vedea dacă toate sunt corecte! Dacă ai răspuns corect la toate, exersează Tabla înmulțirii cu 11 într-o ordine aleatorie.

Reclamă:

Pasul 2: Trage răspunsul corect la întrebarea corespunzătoare.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Pasul 3: Amestecate

Exersează Tabla înmulțirii cu 11 amestecate. Completează cu răspunsurile tale și apasă „verifică” pentru a vedea câte sunt corecte.


Pasul 4: Răspunsuri multiple

Încearcă să răspunzi corect la toate cele 15 întrebări!Pasul 5: Diplomă tabla înmulțirii

Răspunde corect la toate cele 20 de întrebări pentru a primi diploma!

Tabla înmulțirii cu 11

Jocuri

Aceste jocuri îți permit să repeți întrebările și să-ți îmbunătățești cunoștințele despre tabla înmulțirii cu NUMMER%. Bucură-te de jocurile înmulțirii cu 11!

Joc de memorie cu tabla înmulțirii

 

Joc de memorie cu Tabla înmulțirii cu 11

Încearcă să găsești cât de repede poți întrebările și răspunsurile corespunzătoare!


2
2 x 1
2
2 x 1
2
2 x 1
2
2
2
2
2
2
2
2
2
2

Reclamă:

Bine ai venit pe pagina dedicată tablei înmulțirii cu 11!

Aici poți exersa tabla înmulțirii cu 11. Poți exersa tabla înmulțirii cu 11 progresiv, în ordinea crescătoare a numărului cu care faci înmulțirea și, odată ce te-ai prins cum stă treaba, poți spori gradul de dificultate exersând toate rezultatele înmulțirii, dar cu numerele într-o ordine aleatorie. Dacă vrei să exersezi tabla înmulțirii cu 11 contra cronometru, poți, desigur, să faci testul de viteză. Dacă vrei să exersezi în timpul liber, îți sugerăm să tipărești fișa de lucru pentru tabla înmulțirii cu 11 și să exersezi pe ea.

tabla înmulțirii cu 11

Tipărește fișa de lucru Tabla înmulțirii cu 11

Dă click pe fișa de lucru pentru a o vizualiza la o dimensiune mai mare. Pentru fișa de lucru Tabla înmulțirii cu 11 poți alege dintre trei tipuri diferite de exerciții. În primul exercițiu trebuie să trasezi o linie din dreptul produsului până în dreptul răspunsului corect. În cel de-al doilea tip de exerciții trebuie să completezi suma în mod corect, introducând numărul care lipsește. În cel de-al treilea exercițiu trebuie să completezi cu rezultatul înmulțirii dintre numere care au fost amestecate.

Învață și celelalte table ale înmulțirii:

Descrierea Tabla înmulțirii cu 11

Aici poți exersa Tabla înmulțirii cu 11, introducând toate răspunsurile și verificând apoi la câte din ele ai răspuns corect. Poți exersa tabla înmulțirii într-o multitudine de moduri. Te afli acum pe pagina cu tabla înmulțirii cu 6, unde calculele de înmulțire pot fi efectuate unul după altul. Odată ce stăpânești variantele de tabla înmulțirii una după alta, poți exersa rezultatele înmulțirii cu numerele într-o ordine aleatorie. Poți învăța tabla înmulțirii la calculator, pe tabletă, iPad sau pe telefonul mobil. Vei învăța această tablă a înmulțirii în clasa a doua, la matematică.

pin it