pin it

Bine ai venit pe pagina dedicată tablei înmulțirii cu 8!

Tabla înmulțirii cu 8

Aici poți exersa tabla înmulțirii cu 8. Poți exersa tabla înmulțirii cu 8 progresiv, în ordinea crescătoare a numărului cu care faci înmulțirea și, odată ce te-ai prins cum stă treaba, poți spori gradul de dificultate exersând toate rezultatele înmulțirii, dar cu numerele într-o ordine aleatorie. Dacă vrei să exersezi tabla înmulțirii cu 8 contra cronometru, poți, desigur, să faci testul de viteză. Dacă vrei să exersezi în timpul liber, îți sugerăm să tipărești fișa de lucru pentru tabla înmulțirii cu 8 și să exersezi pe ea.


1. Una după alta

Completează cu răspunsurile tale. Imediat ce ai introdus toate răspunsurile, dă click pe „Verifică” pentru a vedea dacă toate sunt corecte! Dacă ai răspuns corect la toate, exersează Tabla înmulțirii cu 8 într-o ordine aleatorie.


2. Amestecate

Exersează Tabla înmulțirii cu 8 amestecate. Completează cu răspunsurile tale și apasă „verifică” pentru a vedea câte sunt corecte.


3. Alegere multiplă4. Diplomă pentru tabla înmulțirii

Tabla înmulțirii cu 8

Cum te numești?


Tipărește fișa de lucru Tabla înmulțirii cu 8

Dă click pe fișa de lucru pentru a o vizualiza la o dimensiune mai mare. Pentru fișa de lucru Tabla înmulțirii cu 8 poți alege dintre trei tipuri diferite de exerciții. În primul exercițiu trebuie să trasezi o linie din dreptul produsului până în dreptul răspunsului corect. În cel de-al doilea tip de exerciții trebuie să completezi suma în mod corect, introducând numărul care lipsește. În cel de-al treilea exercițiu trebuie să completezi cu rezultatul înmulțirii dintre numere care au fost amestecate.

Descrierea Tabla înmulțirii cu 8

Aici poți exersa Tabla înmulțirii cu 8, introducând toate răspunsurile și verificând apoi la câte din ele ai răspuns corect. Poți exersa tabla înmulțirii într-o multitudine de moduri. Te afli acum pe pagina cu tabla înmulțirii cu 6, unde calculele de înmulțire pot fi efectuate unul după altul. Odată ce stăpânești variantele de tabla înmulțirii una după alta, poți exersa rezultatele înmulțirii cu numerele într-o ordine aleatorie. Poți învăța tabla înmulțirii la calculator, pe tabletă, iPad sau pe telefonul mobil. Vei învăța această tablă a înmulțirii în clasa a doua, la matematică.