100 de secunde

Reclamă:

La câte întrebări poți răspunde în 100 de secunde?

Acesta este un test serios care arată cât de bine înțelegi tablele înmulțirii și este un mod bun de a exersa automatismul problemelor aritmetice. Automatismul este o aptitudine importantă în dezvoltarea capacităților aritmetice ale unei persoane.

După cum sugerează și numele, ai 100 de secunde pentru a răspunde la cât mai multe întrebări. Întrebările sunt ușoare la început și apoi devin tot mai dificile pe măsură ce răspunzi corect. Cu cât răspunzi corect la mai multe întrebări, că atât mai multe stele vei primi. Dacă îți faci un cont gratuit, stelele și scorurile tale maxime vor fi salvate în cabinetul de trofee și vor fi incluse pe lista cu scoruri maxime.

Acest joc matematic a fost creat pentru a-i ajuta pe elevii din școala primară să învețe matematică. Acest exercițiu poate fi rezolvat în clasă sau acasă. Poți obține un scor mai bun decât profesorul tău? Acceptă provocarea.

Tablele înmulțirii sunt importante pentru abilitățile aritmetice generale. Pentru cele mai bune rezultate, încearcă să exersezi regulat, de exemplu câte 15 minute pe zi. Prin repetiție, te vei putea perfecționa și vei câștiga încredere în tine.

Poți ține evidența rezultatelor și a progresului tău prin scorurile maxime. Vei observa că, prin exerciții regulate, îți vei îmbunătăți aceste scoruri. Scorurile maxime disponibile sunt scorul maxim personal, scorul maxim zilnic, scorul maxim săptămânal și scorul maxim general. Scorurile maxime sunt păstrate în sistem doar dacă ți-ai făcut un cont. Înregistrarea unui cont este gratuită.

Dacă răspunzi corect, vei primi următoarea întrebare. Dacă răspunzi greșit, vei primi 1 șansă de a răspunde din nou. Dacă nu găsești soluția, răspunsul corect va apărea pentru scurt timp pe ecran, după care va fi afișată următoarea întrebare. Nu este o problemă dacă greșești, dar este important să înveți din greșelile făcute. Atunci când apare răspunsul corect, încearcă să-l ții minte pentru mai târziu. Astfel, vei putea să dai răspunsul corect atunci când va reapărea aceeași întrebare.

pin it