Tabla înmulțirii cu rățușca

Cum se joacă Multiplication Duck?

Rățușca din jocul Multiplication Duck are nevoie de ajutorul tău într-o nouă aventură. În timpul unei furtuni, rățușca din Multiplication Duck s-a pierdut și a ajuns într-o lume necunoscută. În acest joc online cu tabla înmulțirii pentru copii, trebuie să ajuți rățușca să scape din această lume, trecând de toate nivelurile.

Nu poți trece de un nivel decât dacă faci rost de cheia magică. Cheia apare numai atunci când ai răspuns corect la toate operațiile de înmulțire. Dar ai grijă, pentru că, dacă nu răspunzi corect la o operație de înmulțire, trebuie să o iei de la capăt. Dacă ai cheia, ușa se va deschide și vei putea trece prin ea. Există și multe pericole în această lume. Pe podea sau pe tavan pot apărea țepi, pe care nu trebuie să-i atingi. Uneori, sub ei se află gândaci sau țepii nu sunt bine prinși și se pot mișca sau pot cădea.

Ai în total 15 secunde pentru a termina fiecare nivel. Așa că încearcă să stabilești în avans ce răspunsuri vrei să dai, înainte ca timpul să expire. După ce ai răspuns corect la toate întrebările trebuie să iei cheia și să mergi la ușă; încearcă să te gândești la asta, ca să-ți fie mai ușor. Acest joc gratuit de exersat tabla înmulțirii este pentru copiii din clasele a 4-a și a 5-a. Joacă acest joc sau altele la fel de educative!


pin it