Cum se joacă jocul Panda Resort Game?

Jocul Panda Resort Game este un joc de gestionare, în care tu ești șeful unei stațiuni unice, dedicată îngrijirii și divertismentului urșilor panda. Obiectivul principal este să dezvolți și să îmbunătățești tot ce oferă stațiunea, inclusiv camerele de oaspeți și sălile de mese pentru urșii panda, pentru ca aceștia să poată mânca bambus și să se bucure de grădinile de ceai. Jucătorii gestionează diferite elemente ale stațiunii, precum curățenia, angajarea personalului (chelneri, personal pentru curățenie), și asigurarea satisfacției clienților.

În afară de gestionare, jocul are elemente educaționale de matematică, cu întrebări din tabla înmulțirii care apar atunci când iei decizii semnificative, precum modernizări sau angajări. Răspunsurile corecte pot să-ți ofere bonusuri și pot ajuta la dezvoltarea stațiunii. De asemenea, jocul introduce provocări, precum interacționarea cu oaspeți nemulțumiți sau repararea facilităților stricate, cerând soluții rapide pentru a garanta o funcționare fără probleme. Acest joc educațional te ajută să înveți pentru un examen legat de tabla înmulțirii, chiar dacă nu ai un meditator de matematică disponibil aproape de tine sau online. Jocul Panda Resort Game este printre cele mai bune jocuri educaționale jucate în centrele și academiile unde se învață matematică.

Jucătorii pot câștiga bani pe care îi pot apoi investi în stațiune, modernizând camerele, crescând faima stațiunii, și atrăgând mai mulți oaspeți. Un sistem de bonusuri recompensează jucătorii atunci când rezolvă întrebări de înmulțire, oferind recompense precum bani în plus sau personal mai rapid, ajutând astfel ca stațiunea să se dezvolte în continuare. Scopul principal este să creezi o stațiune pentru urși panda care este prosperă, asigurând nevoile urșilor panda care sunt oaspeți și continuând în același timp să îmbunătățești și să dezvolți facilitățile stațiunii. Cel mai important, acest joc te ajută să te pregătești online pentru orele sau temele de matematică.

Comenzile din joc

În jocul Panda Resort Game, jucătorii își pot controla caracterul utilizând mouse-ul sau tastatura (WASD sau tastele cu săgeți). Caracterul trebuie să stea nemișcat pe cercul de acțiune pentru a face acțiuni precum curățarea camerelor sau servirea oaspeților.

Mișcare – Mouse, tastele WASD sau tastele cu săgeți Acțiune – Stai nemișcat pe cercul de acțiune


pin it