Calcule cu Submarine

Descrierea Jocului Calcule cu Submarine

Exersează calculele în adâncul oceanului cu acest joc amuzant. Îmbunătățește-ți abilitățile la aritmetică, făcând calcule sub apă. Poți exersa adunarea, scăderea, înmulțirea, împărțirea sau toate aceste operații amestecate. Odată ce ai ales tipul de calcule, poți seta numărul lor și nivelul de dificultate. Toate exercițiile sunt potrivite elevilor între 7 și 11 ani.

Odată ce ești în submarin, poți începe să exersezi. Selectează două bule cu numere și o bulă cu un simbol special pentru a crea un calcul. Apoi trebuie să alegi bula cu răspunsul corect. Adună 12 puncte în total pentru a termina nivelul.

Dacă alegi o bulă cu un răspuns greșit, vei pierde o parte din sănătate. Ferește-te de peștii periculoși. Dacă un pește îți lovește submarinul, vei pierde și o parte din sănătate. Când bara de sănătate se golește, jocul se termină.

Poți să câștigi un diamant și să găsești monede la fiecare nivel. Monedele vor apărea atunci când dai răspunsul corect și vei fi recompensat cu un diamant când termini nivelul. Poți câștiga un total de 120 de diamante în joc. Poți folosi monedele pentru a cumpăra submarine noi din magazin.

Mult succes în aventura ta din adâncurile mării!


pin it