Instrucțiunile jocului Salvați Animalele

Pune-ți bocancii de drumeție și jacheta de safari; tu și echipa de safari veți salva animalele din jungla cea mare. Poți să traversezi jungla, rezolvând toate exercițiile cu tabla înmulțirii împreună cu echipa de safari. Echipa de safari îți va oferi o hartă cu toate animalele pe care trebuie să le găsești în junglă.

Înainte să începi să cauți animalele, trebuie să alegi ce tablă a înmulțirii vrei să exersezi. Poți alege de la 1 la 12 sau poți exersa simultan mai multe table ale înmulțirii. Odată ce ai ales tablele înmulțirii dorite, poți seta dificultatea călătoriei tale. Nivelul de dificultate determină câte exerciții trebuie să rezolvi pentru a termina nivelul și viteza cu care va crește apa.

Dacă vrei să termini un nivel, trebuie să rezolvi corect 15 sau 25 de exerciții și să mai ai o viață rămasă. Pierzi o viață atunci când răspunzi greșit sau când nu ești destul de rapid și apa ajunge la tine. După ce finalizezi un nivel, poți să salvezi un animal și să faci o fotografie.

Poți termina jocul, exersând tablele înmulțirii și salvând toate animalele împreună cu echipa de safari. Odată ce ai salvat toate animalele, poți completa întreaga hartă cu fotografiile animalelor. Mult succes în acest joc educațional gratuit pentru învățarea aritmeticii în școala primară!


pin it