Cum se joacă Blocky Multiplication

Pornește într-o aventură nouă cu papagalul Blocky, în acest joc distractiv cu tabla înmulțirii. Blocky este un papagal special, care crește prin construirea de blocuri. Blocky poate și să se micșoreze, prin lovirea altor blocuri. Evită toate obstacolele cu Blocky prin creșterea lui sau așteptând momentul potrivit. Acest joc educativ are ca scop să-ți ajuți papagalul să treacă toate nivelurile.

Înainte de a putea începe nivelul, trebuie rezolvată o operație de înmulțire. Operația de înmulțire se află în colțul din dreapta sus, iar la începutul nivelului vei avea două variante de răspuns. Dacă alegi răspunsul corect, nivelul începe cu adevărat, iar Blocky va merge mai repede. Cu cât avansezi în joc, cu atât sunt mai complicate înmulțirile de rezolvat.

Poți întâlni diverse obstacole la niveluri, cum ar fi dealuri, gropi adânci și tuneluri înguste. Ocolește provocările și ai răbdare, pentru că dacă te lovești de un bloc cu papagalul tău, ești eliminat. Mai încolo, în această aventură, poți întâlni alte pericole, cum ar fi țepi, monștri verzi și gropi fără sfârșit. Există chiar și un monstru verde care zboară. Așa că ai grijă!

Poți și să aduni monede în timp ce joci. Folosește monedele pentru a cumpăra noi prieteni de la Blocky, cum ar fi girafa, crocodilul sau ursul panda. Încearcă să aduni multe monede, pentru a debloca toți prietenii lui Blocky.


pin it