Highway Times Tables

Cum se joacă Highway Times Tables

Highway Times Tables este un joc captivant de curse cu mașini, care te ajută să înveți tabla înmulțirii. În acest joc, vei circula pe o autostradă aglomerată, care leagă diferite orașe frumoase. Scopul este să te ferești de toate mașinile în timp ce conduci pe drum. Cu cât mergi mai repede, cu atât primești mai multe puncte, iar dacă treci aproape de o altă mașină, primești puncte bonus.

În timp ce mergi cu mașina, vei primi întrebări despre tabla înmulțirii de la 1 la 12. Patru răspunsuri posibile vor fi afisate pe drum, și trebuie să conduci prin răspunsul corect pentru a putea continua jocul. Dacă alegi un răspuns greșit, ești eliminat. Astfel, nu e doar un joc captivant cu mașini, ci și un mod distractiv de a deveni mai bun la matematică. Înveți repede atât tabla înmulțirii, cât și să conduci cu viteză. Dacă ești bun la tabla înmulțirii, îți va fi mai ușor să rezolvi probleme de matematică la ore. Asta te va ajuta și la alte materii la școală, pentru că matematica este cam peste tot.

Pe lângă curse și învățat, în Highway Times Tables îți poți personaliza complet mașina cum îți place. Îți poți vopsi mașina în diferite culori, obținând un aspect unic. În plus, îți poți alege roți noi, pentru un condus mai bun și un stil cool. Îți poți regla chiar și suspensia mașinii, ca să ai o experiență de șofat diferită. Și, dacă vrei să ieși cu adevărat în evidență, îți poți decora mașina cu autocolante, eleroane și sirene. Sunt în total 14 mașini diferite pe care le poți conduce și personaliza.

Highway Times Tables include patru tipuri de jocuri pe care le poți juca. În modul Sens unic, toate mașinile merg în aceeași direcție, făcând cursa rapidă și palpitantă. În Trafic pe contrasens, situația devine mai complicată, deoarece unele mașini vin din sens opus. În modul Atac contra cronometru, trebuie să rezolvi cât mai multe probleme înainte de expirarea timpului. Iar în modul Bombă rapidă, trebuie să conduci cu viteză mare încontinuu. Dacă mergi prea încet, bomba explodează și ești eliminat.


pin it