Multiplication Mage

Bun venit în universul Multiplication Mage, un joc captivant cu magie, monștri și înmulțire. Ești un magician curajos, un învățat al artei vrăjitoriei, într-un tărâm populat de creaturi neobișnuite. Perfecționează-ți abilitățile magice, evită obstacole letale și învinge adversarii monstruoși cu bagheta ta magică. Dar în această lume, puterea nu se află doar în abilitățile tale magice; abilitatea ta de a face înmulțiri este arma secretă.

La sfârșitul fiecărui nivel, călătoria ta se va întrerupe la Porțile Înmulțirii. Aici, vei primi una sau două întrebări de înmulțire. Cu fiecare răspuns corect, poarta se va deschide tot mai mult. Răspunde la toate întrebările corect, și vei putea să treci la următorul nivel. Dacă răspunsul este greșit, va trebui să joci nivelul din nou.

În călătoria ta, va trebui să aduni monede și stele la fiecare nivel. Iar pentru magicienii pasionați, există zone secrete în fiecare nivel, care ascund recompense și comori nenumărate.

Fiecare lume din joc are o temă nouă, cu noi provocări. Începe-ți călătoria în înverzitul Tărâm al Pădurilor, o pădure luxuriantă, în care se află creaturi fascinante și peisaje captivante. Aici, vei învăța elementele de bază ale abilităților tale magice și îți vei îmbunătăți abilitățile de înmulțire.

Odată ce ai stăpânit Tărâmul Pădurilor, te vei aventura în întinderea aridă a Nisipurilor Deșertului, o lume care îți va testa rezistența și agilitatea mentală până la limită. În această lume aridă, vei găsi creaturi dure, iar provocările de înmulțire vor deveni mai complexe.

La sfârșitul fiecărei lumi, te vei confrunta cu un mini-șef, o creatură enormă cu abilități unice, care necesită o strategie unică pentru a fi învinsă. Pentru a-i învinge, trebuie să-ți folosești magia și puterile speciale.


pin it