Bine ați venit la jocul My Smart Horse!

Mai întâi, alegeți un jocheu și apoi un cal. Nu uitați să îi dați calului un nume drăguț! Participați cu calul în curse, pentru a exersa tablele înmulțirii una câte una. Sau intrați în turneu și participați la curse din 15 locații din lume. Strângeți toate câștigurile și deveniți campion!

Pentru a câștiga o cursă de cai, trebuie să depășiți pe toată lumea, iar asta nu este ușor. Trebuie să rezolvați o mulțime de înmulțiri și să săriți peste obstacole, pentru a avea o șansă la primul loc. Cursa este o combinație de alergare în lungime și alergare cu sărituri, este posibil să aveți nevoie de multă pregătire pentru a câștiga. Cursele au loc pe piste cu pământ și iarbă.

În timpul turneelor, călătoriți în întreaga lume și puteți participa la curse bine-cunoscute, precum Melbourne Cup, Epsom Derby și Cupa Mondială de la Dubai.

Grajdul este locul în care puteți să vă mențineți calul sănătos și să vă asigurați că are suficientă energie. Puteți avea grijă de calul dvs., spălându-l cu buretele, țesălându-l și oferindu-i apă după cursă. Calul dvs. va avea suficientă energie, dacă îi veți cumpăra mâncare, cum ar fi mere, fân și cereale.

Dacă doriți să cumpărați ceva din magazinul de călărie, aveți nevoie de monede. Puteți obține monede, răspunzând corect la o întrebare, câștigând un concurs sau deblocând realizările. Dacă doriți să deblocați elemente noi, trebuie să câștigați turnee pe harta lumii. Apoi puteți cumpăra, de exemplu, o nouă șa, potcoave, o pătură sau un căpăstru. Mult noroc în acest joc educativ ecvestru gratuit, pentru învățarea matematicii în școala primară.


pin it