Cum funcționează jocul cu baloane SpuQ.

Joacă-te și învață cu jocul educațional cu baloane SpuQ. Fă cunoștință cu girafa SpuQ și pornește într-o aventură cu baloane din care să înveți tablele înmulțirii. Poate o cunoști deja pe SpuQ din aplicația noastră cu tablele înmulțirii.

În jocul cu baloane Spuq, trebuie să spargi balonul care conține răspunsul corect. În meniu, alege una sau mai multe table ale înmulțirii pe care vrei să le înveți. La începutul jocului, vei vedea zburând baloanele cu răspunsuri, iar în partea de jos vei vedea întrebarea despre înmulțire la care trebuie să răspunzi.

Poți alege între două niveluri. Un nivel ușor și unul dificil. În nivelul ușor, vei primi întrebările pe rând, iar în nivelul dificil, întrebările vor fi amestecate. Nivelul ușor este ideal pentru învățarea tablelor înmulțirii dacă nu le cunoști deja. Nivelul dificil este potrivit pentru repetarea tablelor înmulțirii și ca pregătire pentru diploma înmulțirii sau testul de viteză, în cazul în care știi deja tablele înmulțirii. Acest joc este perfect pentru învățarea prin joacă din școala primară.

Dacă ai răspuns corect la toate întrebările, vei primi aplauze!

Poți controla jocul prin atingerea ecranului sau cu ajutorul mouse-ului.


pin it