Descrierea jocului Rally V10

Urcă în noua ta mașină și demonstrează că ești cel mai rapid! La începutul jocului, va trebui mai întâi să iei o decizie importantă. Vei alege înmulțirea (exersând tablele înmulțirii) și calculele parțiale sau vei alege adunarea și scăderea? După ce te-ai hotărât, poți să alegi din cinci șoferi diferiți și patru mașini diferite (fiecare mașină are caracteristicile sale unice). De exemplu, o mașină poate fi mai rezistentă, dar mai lentă, în timp ce alta poate fi mai puțin rezistentă, dar mai rapidă. Alege șoferul și mașina preferată pentru a începe jocul. Și nu în ultimul rând, îi poți da un nume șoferului tău!

După ce începi jocul, vei intra mai întâi în garaj. Garajul îți servește drept bază, oferindu-ți o mulțime de activități. De exemplu, de aici poți să începi o cursă, să mergi la benzinărie, să organizezi un turneu, să cumperi componente și să-ți îmbunătățești vehiculul sau să obții autocolante.

Cel mai important obiectiv în acest joc este să câștigi atât cursele individuale, cât și turneele. Ca să câștigi o cursă, trebuie să termini pe primul loc, așa că trebuie să te asiguri mereu că mașina ta este pregătită. Rezervorul de benzină trebuie să fie plin și trebuie să lucrezi puțin la mașină. De exemplu, motorul trebuie reglat în mod corespunzător, iar în anvelope trebuie să existe suficient aer. Poți regla chiar tu motorul, prin strângerea corectă a șuruburilor și prin rotirea pinionului la momentul potrivit. Asigură-te și că presiunea din anvelope este setată pentru viteza optimă. Când rezervorul este plin, motorul reglat și roțile suficient de umflate, poți porni în cursă!

Acum că ai terminat de pregătit vehiculul, poți începe cursa. Totuși, mai întâi trebuie să alegi ce calcule vrei să faci. După ce te-ai hotărât, poate începe adevărata distracție. Pe parcursul cursei, trebuie să răspunzi cât mai rapid la calcule. Dacă alegi răspunsul corect, mașina va schimba vitezele și va accelera. Asigură-te mereu că ești suficient de rapid. Și nu uita: dacă alegi răspunsul greșit, mașina va încetini. Încearcă mereu să menții viteza maximă pentru a ajunge primul la sosire.

Dacă ai terminat cu succes cursa, vei fi recompensat cu monede în timpul ceremoniei de premiere. Monedele pot fi folosite în scopuri diferite. De exemplu, poți să cumperi benzină sau să-ți repari mașina. Sau poți să folosești monedele pentru a cumpăra componente noi, autocolante sau pentru a-i da mașinii o altă culoare. Monedele pot fi câștigate și deblocând realizările. Realizările se deblochează prin îndeplinirea de sarcini, de exemplu strângând zece monede, câștigând cinci curse sau răspunzând corect la multe întrebări.


pin it