Test de 1 minut tablele înmulțirii

Reclamă:

Ai un minut

În testul de 1 minut, ai la dispoziție un minut ca să răspunzi la cât mai multe întrebări. Este o cursă contra cronometru. Acest exercițiu este perfect pentru îmbunătățirea cunoștințelor despre tablele înmulțirii. Mai întâi, alegi tablele înmulțirii pe care vrei să le exersezi. Poți alege una sau mai multe table ale înmulțirii. Cu cât alegi mai multe, cu atât mai mare va fi provocarea.

Dacă ai selectat tablele înmulțirii, apasă pe start și cronometrul de 60 de secunde va porni.

Ai o înmulțire și 12 variante de răspuns. Apasă răspunsul corect și va apărea următoarea înmulțire. Dacă apeși răspunsul greșit, întrebarea va rămâne pe ecran până vei apăsa răspunsul corect.

După 10 răspunsuri corecte, cele 12 blocuri cu răspunsurile sunt reînnoite.

Dacă răspunsul este corect, se aprinde becul verde, iar dacă răspunsul este greșit, se aprinde becul roșu.

Scopul acestui joc este de a răspunde la cât mai multe întrebări, din cât mai puține încercări. Pentru fiecare răspuns corect, primești 10 puncte.

Testul de un minut este o completare bună la testul de viteză. Testul de viteză este cel mai popular exercițiu de pe Tablainmultirii.ro.

Sursă de distracție

Acest exercițiu este adesea considerat distractiv de către elevi. Și asta pentru că în acest exercițiu contează viteza și găsirea răspunsurilor corecte. Poți răspunde rapid la înmulțiri, nu există întreruperi și nu trebuie să scrii.

Acest joc este potrivit pentru tabletă, telefon și computer.

pin it