Raliu cu tabla înmulțirii

Cum se joacă Raliu cu tabla înmulțirii?

În jocul Raliu cu tabla înmulțirii, poți să conduci o mașină în diverse raliuri și să avansezi la un nivel nou, dacă obții rezultate bune. Fiecare nivel îți permite să conduci printr-o țară, începând din Italia și trecând prin alte țări surpriză.

Nu e atât de simplu să ajungi în următoarea țară. Mai întâi, trebuie să rezolvi corect toate problemele de matematică pentru a putea progresa. Aceasta este condiția de bază, dar trebuie și să te miști mai repede decât adversarul, altfel nu vei ajunge la următorul nivel. După ce ai răspuns corect la o serie de cinci sau zece întrebări, vei obține un impuls! Pe drum vei întâlni și obstacole, cum ar fi scurgeri de petrol sau stive de bușteni. Dacă sari peste ele, nu te vor deranja.

La majoritatea nivelurilor, va trebui să răspunzi la întrebări din tabla înmulțirii. Jocul mai are și niveluri speciale, cu întrebări amestecate din tabla înmulțirii, unde va trebui să răspunzi la mai multe întrebări. După ce parcurgi un nivel special, vei câștiga 5 stele, în timp ce la un nivel normal vei putea câștiga doar 3 stele. Poți câștiga un total de 51 de stele. Mult succes la jocul cu tabla înmulțirii!


pin it