Figo din „Figo și prietenii” te ajută astăzi în fabrica Times Tables. În fabrica Times Tables, mașinării uriașe creează cadouri pentru copii, în fiecare zi. Mai întâi, cadourile trebuie sortate în cutia de livrare corectă. În fabrică, fiecare cutie are un număr înscris pe partea din față. Rezultatul fiecărei înmulțiri îți va indica numărul magaziei în care trebuie pus cadoul.

Cu ajutorul lui Figo, trebuie să te asiguri că pachetele sunt colectate și duse la magazia corectă. Cadourile ies din fabrică pe benzi transportoare și cad printr-una dintre pâlniile colorate. Încearcă să prinzi toate cadourile și nu scăpa nici unul. După ce ai prins toate cadourile, te poți duce în sala de sortare. Aici, trebuie să rezolvi repede înmulțirile și să pui cadourile în cutia corectă. Când toate pachetele au fost sortate, poți lua altele noi. Când camionul este plin, treaba este gata, iar cutiile pot fi livrate copiilor. Dacă vei livra toate cutiile, vei primi stele, monede și diamante la sfârșitul fiecărei zile de lucru. Folosește monede pentru a debloca prieteni noi de la Figo, ca să te ajute în fabrica tablei înmulțirii.

În fabrica Times Tables, vei putea să exersezi tabla înmulțirii de la 1 la 12. Cu cât alegi mai multe table ale înmulțirii, cu atât mai multe monede primești la fiecare nivel. La începutul fiecărei zi de lucru, vei primi inimi. Încearcă să nu pierzi toate inimile, altfel va trebui să începi de la capăt. De exemplu, dacă scapi un cadou, pierzi o inimă. Distracție plăcută!


pin it