Figo și-a pierdut toți prietenii în timp ce se jucau de-a v-ați ascunselea. Trebuie să-l ajuți pe Figo să-și găsească toți prietenii!

Răspunde la toate întrebările pentru a avansa la nivelul următor. Când cauți răspunsul, ai grijă să eviți toate pericolele și inamicii. Poți elimina inamicii sărind pe ei. La ultimul nivel, îți poți salva prietenul, dar mai întâi trebuie să învingi un monstru uriaș.
Comenzile funcționează cu săgețile, puteți sări cu CRTL și să răspunzi cu tasta Spațiu.

Scopul jocului este să găsești și să răspunzi corect la toate întrebările despre tabla înmulțirii; dacă toate rezultatele sunt corecte, poți trece la nivelul următor. În timpul jocului, poți și să aduni monede și stele, pentru a obține un scor mai mare. Dacă devine prea dificil sau ai prea puțin timp, poți găsi și inimi și ceasuri, pentru a face rost de mai multe vieți sau de timp suplimentar. Acest lucru îți crește și nivelul de experiență.

Oponenții i-au ascuns bine pe prietenii lui Figo în lumi diferite, cum este castelul, jungla, piramidele din Egipt și chiar în spațiu. Acolo, ei sunt blocați cu tot felul de obstacole, cum ar fi coloane și uși pentru care trebuie să găsești o cheie. Și tot felul de monștri zboară în jurul lor, cum ar fi lilieci, fantome și nave spațiale. Sunt și monștri care se plimbă prin jur, cum ar fi mumii, ciuperci și vrăjitori. La ultimul nivel al lumii, există un mega-monstru, pe care trebuie să-l învingi pentru a-ți elibera la final unul dintre prieteni. După ce eliberezi un prieten, el devine disponibil în pagina de prieteni. Aici poți alege cu cine joci. Distracție plăcută și spor la învățat!


pin it