X-mas Times Tables

Descrierea jocului:

Pregătește-te pentru o aventură educațională în lumea acoperită de zăpadă a Xmas Times Tables. În acest joc, vei juca ca Moș Crăciun și vei merge într-o misiune pentru a aduna toți bulgării sclipitori, care sunt împrăștiați la diferite nivele. Dar este mai greu decât pare!

Încearcă să ajungi la sfârșitul nivelului în siguranță, sărind pe platforme și alergând pe rampe. Dar ai grijă să nu cazi în apa înghețată. Un pas greșit și ai pierdut.

Lumea de zăpadă este plină de surprize, și unele nu sunt atât de prietenoase. Ai grijă la monștrii de gheață periculoși, cum sunt oamenii de zăpadă ciudați, yeti giganți și pinguini zburători. Cu toții își doresc să îl oprească pe Moș Crăciun. Ai doar trei vieți. Dacă monștrii te prind sau dacă faci un pas greșit, vei pierde o viață. Dacă pierzi toate viețile, atunci ai terminat și trebuie să o iei de la capăt.

Din fericire, poți lupta cu toți monștrii. Pentru fiecare 10 globuri pe care le aduni, vei primi un bulgăre de zăpadă. Folosește bulgării de zăpadă pentru a te lupta cu inamicii de gheață.

Atunci când crezi că ai ajuns la sfârșitul unui nivel, te așteaptă o altă provocare. Pentru a trece la următorul nivel, trebuie să răspunzi la o întrebare sau două de înmulțire. Sari spre cubul cu răspunsul corect pentru a deschide ușa către următorul nivel. Dar ai grijă - dacă sari spre cubul cu răspunsul greșit, atunci vei pierde și va trebui să o iei de la capăt.

Jocul conține 30 de niveluri interesante, distribuite în trei lumi diferite, așa că vei avea parte de multă aventură. Un conducător periculos te așteaptă la capătul fiecărei lumi. Învinge conducătorul pentru a trece la următoarea lume. Distracție plăcută la joacă!


pin it